Popis
Těstoviny z amaranthové a pšeničné mouky
Amaranthová mouka je považována ze jednu v nejvzácnějších mouk s obrovským obsahem bílkovin. Ať jste tedy vegan nebo vegetarián a potřebujete místo masa nalézt jiný zdroj, či snad sportovec, který je nucen po každém tréninku a zápase doplnit obsah bílkovin pro tvorbu a regeneraci svalové hmoty, bezvaječné amaranthové těstoviny jsou pro Vás jako dělané.
Příprava
Příprava těstovin je notoricky známá – pořádně osolená vroucí voda, přidat těstoviny, vařit do změknutí – nic složitého! Připravte je s houbovou omáčkou, rajčatovou nebo jen s olejem, poslouchejte svoje chutě a dopřejte si skvělé těstoviny trošku jinak.
Složení
Pšeničná mouka, amarathová mouka 10%. , kurkuma, sušený špenát, sušená paprika
Druh mouky v těstovině | Amaranthová, Pšeničná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.