Popis
Těstoviny z amaranthové a pšeničné mouky
Vřetena můžete zapéct se sýrem a kuřecím masem. Nebojte se ale ani omáček – houbové, rajčatové nebo snad aglio et olio? Vyměnit jednou špagety za vřetena snad není takový hřích. Těstoviny jsou samozřejmě vhodné i jako příloha k masům nebo jako základ studeného těstovinového salátu.
Saláty máme nejraději – pokaždé si totiž připravíme jiný podle toho, na co máme zrovna chuť! Popusťte uzdu své fantazii a ukažte, co ve Vás je! Nebo nechte svoje ratolesti, ať si každý připraví svůj salát po svém.
Příprava
Přípravu zvládne i malé dítě – stačí jen pořádně osolit vodu a přivést ji k varu, potom vařte těstoviny do změknutí či al dente, podle svých preferencí.
Složení
Pšeničná mouka, amarathová mouka 10%. , kurkuma.
DTM 11/18
Druh mouky v těstovině | Amaranthová, Pšeničná |
Alergen | Lepek |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.