Popis
italské polocelozrnné těstoviny Bio
Bio Idea Busiate polocelozrnné těstoviny jsou opravdovou specialitou ze slunné Sicílie. Tradiční spirálky se vyrábějí ve západní části ostrova, kde rodina Barbagallo po generace pečuje o bio tvrdou pšenici.
Zrna se melou přímo na místě a ještě v ten samý den se z nich tvarují těstoviny, aby si uchovala svou svěžest a výraznou chuť. Díky bronzovému tažení získávají těstoviny jemně porézní povrch, na kterém skvěle ulpívá omáčka, a pomalé sušení jim dodává pevnost i plnost při každém soustu.
Busiate se krásně snoubí s pestem alla Trapanese, lahodí s rajčatovými omáčkami a perfektně doplní rustikální ragú. Každý talíř tak přináší autentický zážitek z italské kuchyně.
Příprava
V hrnci přiveďte k varu dostatek vody, přidejte těstoviny a vařte 11 minut do stavu al dente. Poté slijte a promíchejte s omáčkou na pánvi.
Složení
Celozrnná krupice z tvrdé pšenice* 50% (durum), 50 % krupice z tvrdé pšenice* 50 % (durum), voda.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 1528 kJ / 363 kcal |
| Tuky | 1,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
| Sacharidy | 74 g |
| z toho cukry | 3,2 g |
| Vláknina | 4,2 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 0,01 g |
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu
Itálie
| Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
