🖤 Black Friday nám dalo pěkně zabrat! Vzhledem k obrovskému množství objednávek může být dodání o něco pomalejší než obvykle. Děkujeme za trpělivost a pochopení ❤️ Usilovně pracujeme na odeslání každého balíčku📦💨
 

Bio Idea Busiate polocelozrnné těstoviny Bio 375 g

 

Busiate polocelozrnné těstoviny ze Sicílie. Tradiční spirálky z bio pšenice, bronzově tažené a pomalu sušené, skvělé k pestu, rajčatovým omáčkám i vydatnému ragú.

Bio, vegan, GMO

Dostupnost Skladem
89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
Značka Bio Idea
Kategorie Těstoviny
 

italské polocelozrnné těstoviny Bio

Bio Idea Busiate polocelozrnné těstoviny jsou opravdovou specialitou ze slunné Sicílie. Tradiční spirálky se vyrábějí ve západní části ostrova, kde rodina Barbagallo po generace pečuje o bio tvrdou pšenici.

Zrna se melou přímo na místě a ještě v ten samý den se z nich tvarují těstoviny, aby si uchovala svou svěžest a výraznou chuťDíky bronzovému tažení získávají těstoviny jemně porézní povrch, na kterém skvěle ulpívá omáčka, a pomalé sušení jim dodává pevnost i plnost při každém soustu.

Busiate se krásně snoubí s pestem alla Trapanese, lahodí s rajčatovými omáčkami a perfektně doplní rustikální ragú. Každý talíř tak přináší autentický zážitek z italské kuchyně.

Příprava

V hrnci přiveďte k varu dostatek vody, přidejte těstoviny a vařte 11 minut do stavu al dente. Poté slijte a promíchejte s omáčkou na pánvi.

Složení 

Celozrnná krupice z tvrdé pšenice* 50% (durum), 50 % krupice z tvrdé pšenice*  50 % (durum), voda.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1528 kJ / 363 kcal
Tuky 1,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 74 g
    z toho cukry 3,2 g
Vláknina 4,2 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,01 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Země původu

Itálie


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: