Bio Jablečný ocet 500 ml

 

Bio jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Použijte ho do zálivek, na dochucení zeleninových salátů nebo do rizota. Vychutnejte si ho v biokvalitě.

tags all

Dostupnost Momentálně nedostupné
85 Kč / ks
76 Kč bez DPH
Značka Moštárna Hoštětín
Kategorie Octy
Položka byla vyprodána...
 

BIO jablečný ocet

Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky tomu, že je tepelně neupravený, je nejen skvělou potravinou pro milovníky zdravého životního stylu, ale také pro vitariány, kteří jí výhradně syrovou stravu.

Použití

Jablečný ocet má široké využití v kuchyni, ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy. Využívá se při takzvané "no poo" metodě mytí vlasů.

Složení

100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%. 

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 65 kJ / 16 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 0,5 g
    z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,1 g

skladování

Chraňte před přímým slunečním svitem.

Upozornění

Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.

Zemědělská produkce

EU


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: