Popis
Rýžový puding s jablkem a skořicí - bez lepku
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Složení
Bio rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %)
Výživové údaje na 100 g hotového výrobku | |
Energie | 339 kJ / 80 kcal |
Tuky | 1,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 14,0 g |
z toho cukry | 8,0 g |
Bílkoviny | 3,0 g |
Sůl | 0.09 g |
Příprava
Z odměřeného 1/2l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP AMYLONKY: Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sójový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.