Dovolená! V době od 21.srpna do 8. září nebude probíhat expedice objednávek. Objednávky přijaté v tomto termínu začneme expedovat od 9. září. Objednávky přijaté do 20.8. - 23:00 hod. stihneme odeslat před dovolenou. Všem co se také chystají na dovolenou přejeme krásný, ničím nerušený odpočinek a šťastnou cestu.
 

Bio Puding vanilkový Amylon 40g

Neohodnoceno
 

Vanilkový puding je skvělou pochoutkou třeba k odpolední svačině. Je v BIO kvalitě a neobsahuje žádný lepek. Výtečná chuť je docílena mletou vanilkou a extraktem z BIO vanilky.

tags all

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
Můžeme doručit do
29.8.2019
21 Kč / ks
18 Kč / ks bez DPH
   
Značka Amylon
Kategorie Puding
 

Bio Pudink vanilkový Bezlepkový 40g

Pudinkový prášek s příchutí vanilky je vyroben v BIO kvalitě, tedy v souladu s přírodou a ekologickým hospodářstvím. Při výrobě nebylo použito chemických přípravků a barviv. Narozdíl od běžných pudingů je výrazné chuti docíleno mletou vanilkou a výtažkem s pravé vanilky, která je taktéž v kvalitě BIO.

Příprava vanilkového prášku je více než snadná. Z půllitru mléka odlijte 2/3, které smíchejte se dvěmi lžícemi cukru a přiveďte k varu. Se zbytkem mléka smíchejte puding, nalijte k vroucímu mléka a dvě minuty povařte. Hotovo! Vanilkový puding je skvělou tečkou třeba za vydatným obědem, lahodná svačina nebo snídaně. Pokud nejste příznivcem živočišných mlék, nebojte se použít některé z těch rostlinných, báječné chuti pudingu to rozhodně neubere.

Složení

BIO kukuřičný škrob, BIO mletá vanilka (1,5 %), vanilkový extrakt.

Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 1495kJ/352 kcal
Tuky 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g
Sacharidy 87,0g
z toho cukry 4g 0,8g
Bílkoviny 0,9g
Sůl 0,02g

Příprava

Z odměřeného mléka 1/2 litru odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru a přivedeme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme cca 2 minuty.


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE