Popis
CALVO Filety z tuňáka v olivovém oleji
Calvo Filety z tuňáka v olivovém oleji představují spojení jemné chuti moře a poctivé kvality. Tuňák, ulovený na udici, je pečlivě očištěn a zpracován tak, aby si zachoval svou přirozenou strukturu i lahodnou chuť.
Zalité kvalitním olivovým olejem, filety vynikají svou šťavnatostí a vyvážeností, která potěší i ty nejnáročnější gurmány. Tento tuňák je nejen chutný, ale i lehký pokrm s minimem kalorií. Je přirozeným zdrojem omega 3 a 6 mastných kyselin, fosforu, draslíku a hořčíku.
Ideální volba pro přípravu lehkých pokrmů, zeleninových salátů či sendvičů, kde dokonale vynikne jeho jemná chuť i kvalita použitého olivového oleje.
proč právě calvo?
Calvo je značka kvality, důvěry a orientace na spotřebitele. To jsou hodnoty, které z ní činí lídra na trhu mezi konzervovanými tuňáky. Nabízí bohatý sortiment výběrového tuňáka v konzervě, ze kterého si vyberou i spotřebitelé s různými dietami.
Tajemství spočívá v ušlechtilé, kvalitně zpracované a očištěné surovině s důkladně vybraným nálevem. Calvo kromě tuňáka nabízí i další chutné a zdravé dary moře, jako jsou sardinky, slávky, ale i saláty s tuňákem.
Složení
Filety z tuňáka (Katsuwonus Pelamis) 65 %, olivový olej 34 %, jedlá sůl.
Hmotnost pevného podílu: 117 g
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 851 kJ / 204 kcal |
| Tuky | 13,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1,9 g |
| Sacharidy | 0,5 g |
| z toho cukry | 0,0 g |
| Bílkoviny | 22,0 g |
| Sůl | 1,6 g |
Skladování
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.
Země původu
Španělsko
| Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
