Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Calvo Losos ve vlastní šťávě 3 x 80 g

 

Calvo losos je vhodný pro všechny, kteří se snaží o dodržování zdravého životního stylu. Je vhodný pro přípravu rychlých receptů. 

PALM, GLUTEN, GMO_1

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.4.2024
119 Kč / ks
106 Kč bez DPH
   
Značka Calvo
Kategorie Konzervované potraviny
 

calvo losos naložený ve vlastní šťávě

Calvo losos je vhodný pro všechny, kteří se snaží o dodržování zdravého životního stylu díky vysokému obsahu bílkovin a omega-3 mastných kyselin (80 mg, EPA + DHA / 100 g). Je vhodný pro přípravu rychlých receptů.

Obsahuje 3 x 50 g čistého podílu lososa.

použití

Losos se skvěle se snoubí s těstovinami, můžete ho přidat do svého oblíbeného salátu nebo z něj udělat třeba pomazánku či dip. 

proč právě calvo?

Calvo je značka kvality, důvěry a orientace na spotřebitele. To jsou hodnoty, které z ní činí lídra na trhu mezi konzervovanými tuňáky. Nabízí bohatý sortiment výběrového tuňáka v konzervě, ze kterého si vyberou i spotřebitelé s různými dietami.

Tajemství spočívá v ušlechtilé, kvalitně zpracované a očištěné surovině s důkladně vybraným nálevem. Calvo kromě tuňáka nabízí i další chutné a zdravé dary moře, jako jsou sardinky, slávky, ale i saláty s tuňákem.

Složení

Losos (Salmo salar) 62,5%, voda 36,5%, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 g
Energie 336 kJ / 80 kcal
Tuky 4,2 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 0,6 g
    z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 10,0 g
Sůl 1,0 g

Skladování

Skladujte na suchém místě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

upozornění

Může obsahovat korýše nebo měkkýše.

Země původu

Španělsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: