🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Moc času již nezbývá! Akce končí 30.6. ⏳
 

Calvo Sardinky v olivovém oleji 120 g

 

Kvalitní sardinky Calvo v olivovém oleji jsou ideální pro rychlé zahnání hladu. Jsou připraveny přímo ke konzumaci, takže si je můžete dát kdykoli během dne.  

PALM, GLUTEN, GMO_1

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.6.2024
39 Kč / ks
35 Kč bez DPH
   
Značka Calvo
Kategorie Sardinky
 

calvo sardinky naložené v olivovém oleji

Klasika od moře přímo na váš stůl. Sardinky jsou královnami moře a jsou součástí dlouhé gastronomické tradice.

Vychutnejte si tu nejklasičtější kombinaci Sardinek v olivovém oleji. Sardinky jsou skvělým zdrojem omega-3 mastných kyselin, bílkovin, vápníku, vitamínů a minerálů.

použití

Sardinky jsou ideální jako předkrm nebo do sendvičů a salátů, což vám umožní udržovat zdravou a vyváženou stravu, aniž byste se museli vzdát chuti. Hodí se do lehkých jídel, pomazánek nebo jen tak s pečivem a cibulkou.

proč právě calvo?

Calvo je značka kvality, důvěry a orientace na spotřebitele. To jsou hodnoty, které z ní činí lídra na trhu mezi konzervovanými tuňáky. Nabízí bohatý sortiment výběrového tuňáka v konzervě, ze kterého si vyberou i spotřebitelé s různými dietami.

Tajemství spočívá v ušlechtilé, kvalitně zpracované a očištěné surovině s důkladně vybraným nálevem. Calvo kromě tuňáka nabízí i další chutné a zdravé dary moře, jako jsou sardinky, slávky, ale i saláty s tuňákem.

Složení

Sardinky (Sardinka obecná - Sardina Pilchardus) 70%, olivový olej 29%, jedlá sůl 1%.

Sardinky vcelku, bez hlavy.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1348 kJ / 323 kcal
Tuky 28,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 4,2 g
Sacharidy 0,0 g
    z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 18,0 g
Sůl 1,0 g

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Země původu

Maroko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: