Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Citrusový pektin zahušťovadlo 10g

 

Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň! Citrusový pektin je skvělým, chutným a rychlým pomocníkem.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
2.5.2024
15 Kč / ks
13 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Vaření
 

Pektin z citrusů

Stačí jen dvě věci – cukr a právě ovocný pektin. Marmelády, želé, sirupy, džemy nebo snad domácí gumoví medvídci, všechno Vám pomůže připravit citrusový pektin! A hlavní výhodou je to, že ho můžete použít v poměru s cukrem o dost méně, než klasických zahušťovadel (lze snížit poměr cukru k ovoci na 1:2 až 1:3).

Takže připravte hrnce, vydejte se na sběr všemožného ovoce a pak už jen zavářejte. Jak jsme s našimi babičkami vždy celé dny míchaly ve velikých kastrolech a obraceli skleničky víčkem nahoru. Nebojte se obnovit staré tradice – jen trochu zdravěji! Není třeba si kupovat nezdravé marmelády v supermarketech, připravte si vlastní a hned víte, co všechno vlastně jíte!

Použití citrusového pektinu

Při použití citrusového pektinu lze snížit poměr cukru k ovoci na 1:2 až 1:3. Nezapomeňte nejprve důkladně pektin smíchat s cukrem a až poté přidat do horkého ovoce. Proč? Pomůžete tak zabránit tvorbě nežádoucích hrudek.

Složení

Pektin z citrusových plodů.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MK Avatar autora | 11.6.2020
skvělý výrobek
4
J Avatar autora | 22.7.2019
Použila jsem na rybízovou marmeládu, která paradoxně neželírovala ani po přidání citrusového pektinu (takže máme nakonec jen rybízový sirup). Naopak broskvový džem zhoustl dobře. Zřejmě rozhoduje kvalita ovoce a ani sáček pektinu není všemocný...