Popis
BIO pšeničné Těstoviny ježek mix
Řepa střídá špenát! Dejte si záležet, ať nejsou nikdy suché. Přidejte oříšek másla nebo je lehce pokryjte omáčkou.
Bezvaječné těstoviny z pšeničné mouky jsou jemně dobarvené práškem z řepy, špenátu a kurkumou. Jejich veselý tvar a barvy baví hlavně děti. Můžete je připravovat na slano s bylinkovým pestem, omáčkami, nebo na sladko posypané ořechy, tvarohem nebo s mákem. Zapékejte je, přidejte je jako zavářku do polévky nebo do teplého či studeného salátu. Tyto těstoviny jsou zkrátka opravdu výborné. Ne nadarmo také získaly třetí místo v soutěži České bio 2009. Jsou navíc bezvaječné, takže si na nich mohou bez obav pochutnat i vegani.
Příprava
Těstoviny vaříme v osolené vodě 5 minut. Přidáme-li trochu oleje, těstoviny zůstanou kypré. Uvařené těstoviny scedíme.
Složení
PŠENIČNÁ mouka*, červená řepa v prášku*, špenátový prášek*, kurkuma*. Může obsahovat stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1497 kJ / 358 kcal |
Tuky | 1,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 75,0 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Bílkoviny | 11,1 g |
Sůl | 0,03 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Druh mouky v těstovině | Amaranthová, Pšeničná |
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.