Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Encona Jerk BBQ omáčka na jamajský způsob 142 ml

 

Kvalitní chilli omáčka s příchutí papáji, která přináší chuť Karibiku do vaší kuchyně. Perfektní pro grilování, marinády či jako pikantní dip. Objevte tropickou kombinaci pikantních papriček Habanero a Scotch Bonnet s přírodně sladkou papájou. Vyrobena dle originální receptury z roku 1975.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
18.4.2024
57 Kč / ks
51 Kč bez DPH
   
Značka Encona
Kategorie Chilli omáčky
 

Encona jerk bbq jamaican style

Komplexní směs tradičního jamajského, aromatického koření a chilli papriček pro vytvoření charakteristického kouřového sladko-slaného nádechu, zachycujícího chuť jamajského plážového BBQ.

Encona, značka s dlouholetou tradicí, představila svou řadu chilli omáček poprvé roku 1975. Všechny omáčky jsou připravovány z pečlivě vybraných chilli papriček a koření podle originálních receptur, což jim dodává jedinečnou, autentickou chuť a vůni.

Složení

Voda, koření Jerk (18%)(Escallion pyré (Escallion cibulka, sůl), pyré z červených paprik (západoindická paprika, papričky Scotch Bonnet, sůl), voda, třtinový ocet, sůl, paprika Pimento, cibule, česnek, hnědý cukr, paprika, mletý muškátový oříšek, tymián, zázvor, černý pepř), Scallion pyré (Scallion jarní cibulka, sůl, kyseliny (kyselina citrónová)), lihový ocet, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob (E1422), prášek z papriky Pimento, česnekový prášek, cibulový prášek, barvivo (amoniakový karamel), konzervační látka (sorban draselný).

Výživové údaje na 100 g
Energie 233 kJ / 55 kcal
Tuky <0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 11,0 g
    z toho cukry 6,4 g
Bílkoviny 0,7 g
Sůl 5,1 g

Skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 8 dnů.

Země původu

Anglie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: