🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Moc času již nezbývá! Akce končí 30.6. ⏳
 

Gia Bao rýžový papír na smažené závitky 22cm 250g

 

Rýžový papír o průměru 22cm. Rýžový papír je základem pro thajské závitky. Papír je bezvýrazné chuti, a proto je vhodný k téměř jakékoliv náplni, jako je například kuře, krevety, ryby či těstoviny se zeleninou. Vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.6.2024
55 Kč / ks
49 Kč bez DPH
   
Značka Gia Bao
Kategorie Těstoviny
 

Gia Bao Rýžový papír - na smažené závitky

Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.

Použití

Tento rýžový papír je vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků. Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso a usmažte.

Složení

Rýžová mouka, pitná voda, tapioková mouka, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 g

Energie 1418 kJ / 339 kcal
Tuky <0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g
Sacharidy 83,1 g
    z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 0,8 g
Sůl 1,9 g

Země původu

Vietnam


 

Druh mouky v těstovině Rýžová, Tapioková
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: