🛒 Nezmeškejte naši největší akci roku! Dny Vital Country jsou tu a s nimi slevy až 20 % téměř na vše! 🎯 Ale POZOR – čas běží a akce končí už 15.9.! ⏰ Nakupte zdravě a výhodně, než bude pozdě! 💚 Všechny slevy ná Vás čekají v kategorii Dny Vital Country.
Akce Efekt lupa
 

Gia Bao rýžový papír na smažené závitky 22cm 400g

 

Rýžový papír o průměru 22cm. Rýžový papír je základem pro thajské závitky. Papír je bezvýrazné chuti, a proto je vhodný k téměř jakékoliv náplni, jako je například kuře, krevety, ryby či těstoviny se zeleninou. Vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
16.9.2024
Běžná cena 72 Kč
Ušetříte 7 Kč (–9 %)
65 Kč / ks
58 Kč bez DPH
   
Značka Gia Bao
Kategorie Těstoviny
 

Gia Bao Rýžový papír - na smažené závitky

Bezvaječný rýžový papír vietnamsky “banh trang” nebo “banh da nem” je průsvitná sušená těstovina obsahující bílou rýži, vodu a občasnou příměs tapiokové mouky. Po vytvarování do plochého tvaru dojde ke spaření, poté se suší na slunci položeny na bambusovcých rohožích, které dodají povrchu plátku nezaměnitelný vzor. Je k dostání v různých tloušťkách. Tato ve Vietnamu a Thajsku populární potravina je bezvýrazné chuti, a proto vhodná k téměř jakékoliv náplni, ať už je to kuře, krevety, ryba nebo těstoviny se zeleninou. Velice často je užívaný v “nem” pokrmech, například ve velmi populárních jarních závitcích.

Použití

Tento rýžový papír je vhodný zvlášť na přípravu smažených závitků. Před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso a usmažte.

Složení

Rýžová mouka, pitná voda, tapioková mouka, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 g

Energie 1418 kJ / 339 kcal
Tuky <0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g
Sacharidy 83,1 g
    z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 0,8 g
Sůl 1,9 g

Země původu

Vietnam


 

Druh mouky v těstovině Rýžová, Tapioková
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: