AKCE 1+1 ZDARMA na konjakové nízkosacharidové těstoviny shirataki Aurum. Pouze do 20.2. nebo vyprodání zásob!
 

Gullón Breakfast celozrnné sušenky, bez přidaného cukru 216 g

 

Časy se mění a sušenky také. Jemná kombinace celých zrn, ovesných vloček a pufované rýže s vysokým obsahem vlákniny a bez přidaného cukru.

GMO, PALM

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.2.2024
49 Kč / ks
44 Kč bez DPH
   
Značka Gullón
Kategorie Sušenky a oplatky
 

Breakfast celozrnné sušenky, bez přidaného cukru

Gullón No Sugar Added sušenky jsou bez přidaného cukru. Obsahují přirozeně se vyskytující cukry. Můžete je začlenit do svého vyváženého stravování a dopřát si něco sladkého. Sušenky mají výbornou chuť. Jsou vyrobené z široké škály celozrnného obilí jako jsou pšenice, oves, žito a ječmen. Obsahují vysoký podíl vlákniny.

Společnost Galletas Gullón je jedním z předních evropských výrobců sušenek a jednou z největších potravinářských společností ve Španělsku. Byla založena v roce 1892 a od té doby se na tamním trhu proslavila výrobou sušenek a zdravých pochutin.

PŘEDNOSTI celozrnných snídaňových Sušenek

  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaného cukru
  • slazeno maltitolem

Složení

Celozrnné cereálie 58% (celozrnná PŠENIČNÁ mouka, OVESNÉ vločky, celozrnná mouka z JEČMENE, celozrnná ŽITNÁ mouka), sladidlo (maltitol), rostlinný olej 13% (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové), rostlinná vláknina, pufovaná rýže (rýžová mouka, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl), sušené odstředěné MLÉKO 1%, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), jedlá sůl, aromata. Může obsahovat OŘECHY a VEJCE.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1802 kJ / 431 kcal
Tuky 17,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 65,0 g
    z toho cukry <0,5 g
Vláknina 9,2 g
Bílkoviny 6,0 g
Sůl 0,65 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Země původu

Španělsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: