Nenechte si proklouznout mezi prsty dopravu ZDARMA! Do výdejních míst PPL celý leden hradíme dopravu za Vás!
 

Gullón Breakfast celozrnné sušenky, bez přidaného cukru 216 g

 

Časy se mění a sušenky také. Jemná kombinace celých zrn, ovesných vloček a pufované rýže s vysokým obsahem vlákniny a bez přidaného cukru.

GMO, PALM

Dostupnost Momentálně nedostupné
54 Kč / ks
47 Kč bez DPH
Značka Gullón
Kategorie Sušenky a oplatky
Položka byla vyprodána...
 

Breakfast celozrnné sušenky, bez přidaného cukru

Gullón No Sugar Added sušenky jsou bez přidaného cukru. Obsahují přirozeně se vyskytující cukry. Můžete je začlenit do svého vyváženého stravování a dopřát si něco sladkého. Sušenky mají výbornou chuť. Jsou vyrobené z široké škály celozrnného obilí jako jsou pšenice, oves, žito a ječmen. Obsahují vysoký podíl vlákniny.

Společnost Galletas Gullón je jedním z předních evropských výrobců sušenek a jednou z největších potravinářských společností ve Španělsku. Byla založena v roce 1892 a od té doby se na tamním trhu proslavila výrobou sušenek a zdravých pochutin.

PŘEDNOSTI celozrnných snídaňových Sušenek

  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaného cukru
  • slazeno maltitolem

Složení

Celozrnné cereálie 58% (celozrnná PŠENIČNÁ mouka, OVESNÉ vločky, celozrnná mouka z JEČMENE, celozrnná ŽITNÁ mouka), sladidlo (maltitol), rostlinný olej 13% (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové), rostlinná vláknina, pufovaná rýže (rýžová mouka, PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl), sušené odstředěné MLÉKO 1%, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), jedlá sůl, aromata. Může obsahovat OŘECHY a VEJCE.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1802 kJ / 431 kcal
Tuky 17,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g
Sacharidy 65,0 g
    z toho cukry <0,5 g
Vláknina 9,2 g
Bílkoviny 6,0 g
Sůl 0,65 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Země původu

Španělsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: