Popis
Zázvorový shot s rakytníkem obsahuje výtažky z prospěšných potravin pro podporu celkového zdraví a vitality
Zázvorový shot s rakytníkem je silný koncentrát určený všem lidem, kteří chtějí podpořit imunitu, vitalitu a celkové zdraví. Z 50 % ho tvoří zázvorová šťáva, která mu dodává ostře štiplavou chuť. Vyhledávají ho zejména lidé, kteří se necítí dobře, trpí na nevolnosti nebo usilují o celkovou duševní pohodu. Další složkou shotu je pak rakytník, který je využívaný zejména pro podporu imunity. Tato rostlina je ale populární i pro svůj obsah antioxidantů, které pomáhají v těle bojovat s oxidačním stresem. Má svou typickou sladko-kyselou chuť, kterou ještě více podtrhne citrón.
Aby nebyl shot jen pálivý a kyselý, přidali jsme do něj i kokosovou vodu, která celou chuť zjemní. A chybět nemůže samozřejmě ani med, který celý shot lehce osladí. Navíc je ale populární i pro svůj obsah blahodárných složek. Díky této kombinaci do těla lehce doplníte množství prospěšných látek, podpoříte zdraví i vitalitu. Koncentrovanou chuť si nejlépe vychutnáte, když shot vypijete rovnou samotný. Pokud je na vás moc silný, můžete si ho zalít třeba horkou vodou a pít místo čaje, což se hodí zejména v zimních měsících. V létě si ho můžete smíchat s ledovou vodou a vytvořit osvěžující drink. Tak na zdraví!
Ginger Shot a jeho výhody
- tvoří ho jen pět přírodních surovin
- obsahuje zázvorovou šťávu, rakytník i citrón
- ve složení nechybí ani kokosová voda s medem
- obsahuje antioxidanty, které bojují s oxidačním stresem
- podpoří celkové zdraví a vitalitu
- je ve formě praktického shotu
- má výraznou chuť
- skvěle chutná samotný i zalitý horkou vodou jako náhrada čaje
Cold press technologie odšťavňování
Při technologii cold press se ovoce nebo zelenina lisuje, takže nejde o odšťavňování v pravém slova smyslu. Využívá se hydraulický lis, který díky tlaku pomalu a systematicky odšťavňuje. Při procesu nevzniká žádné teplo, které vzniká při použití rotačních čepelí. Jelikož teplo likviduje citlivé enzymy, nutriční látky, ale i přirozenou chuť a barvu, je při odšťavňování nežádoucí. Při použití čepelí se do produktu dostávají i nežádoucí zbytková vlákna.
Cold press je jediná technologie odšťavňování, při které se využívá celý potenciál surovin a vzniká minimum odpadu. Během studeného lisování se do šťávy nedostává žádný vzduch. Šťáva se nenašlehává, nevzniká žádné teplo a díky tomu zůstávají všechny živiny, minerály a enzymy ve šťávě. Při výrobě se nepoužívají konzervanty, finální produkt je tedy charakteristický svým čistým složením.
Složení
Za studena lisovaná zázvorová šťáva 50 %, rakytníková šťáva 20 %, med 15 %, citrónová šťáva 7,5 %, kokosová voda 7,5 %
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 259 kJ / 91 kcal |
Tuky | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,14 g |
Sacharidy | 14,3 g |
z toho cukry | 14,2 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,01 g |
Dávkování
Konzumujte kdykoliv během dne dle chuti.
Upozornění
Šetrně pasterizované. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.