Indická placka Papads Jeera 200 g

 

Objevte autentickou chuť tradiční indické kuchyně s našimi Papads Jeera - tenkými, křupavými plackami s římským kmínem. Ideální jako příloha k indickému kari nebo jako snack k dipům.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.5.2024
59 Kč / ks
53 Kč bez DPH
   
Značka TRS
Kategorie Těstoviny
 

trs papads indická placka s římským kmínem

Objevte kouzlo tradiční indické kuchyně s našimi tradičními Indickými plackami. Papads Jeera. Oproti základním plackám Papads Plain jsou obohaceny o římský kmín, který dodává plackám komplexnější chuť.

Tyto tenké, křupavé placky jsou dokonalou přílohou k vašemu oblíbenému indickému kari nebo jako lehký snack k dipům a omáčkám. Papad placky nabízejí autentický chuťový zážitek přímo z srdce Indie.

Ideální pro milovníky exotických chutí, tyto placky se skvěle hodí k mangovému chutney, ale jsou skvělé i s širokou škálou dalších dipů a zavařenin. Ať už hledáte perfektní předkrm nebo chcete oživit svůj oběd či večeři, Papad placky jsou tou správnou volbou.

Správná příprava placek papad

Placky jednoduše osmažte na pánvi v rozpáleném oleji, kde se během několika vteřin nafouknou a získají tu správnou křupavost. Pro zdravější variantu je můžete připravit na grilu, kde získají lehce hnědou barvu a charakteristické bublinky.

Lze je také připravit v mikrovlnné troubě. Ohřívejte na nejvyšší výkon po dobu asi 30 sekund. Bez ohledu na způsob přípravy, Papad placky jsou nejlepší podávané teplé.

SLOŽENÍ

Čočková mouka, černý římský kmín, sůl, asafoetida (koření), uhličitany sodné, sezamový olej.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1587 kJ / 376 kcal
Tuky 1,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 59,0 g
    z toho cukry g
Vláknina 19,0 g
Bílkoviny 23,0 g
Sůl 3,8 g

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Země původu

Indie


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: