Jahodový sirup 500 ml

 

Vychutnejte si tento slaďoučký ovocný sirup z celých jahod. Využijete ho při přípravě osvěžujících limonád, šťáv nebo třeba dření.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
17.10.2024
159 Kč / ks
142 Kč bez DPH
   
Značka Báťkovy bylinkové sirupy
Kategorie Sirupy
 

ovocný sirup z jahod

Vzpomínáte si na chuť rozmačkaných jahod s cukrem, které jste si dávali v létě u babičky? Tak přesně takovou chuť má tento jahodový sirup. Je vyroben z celých jahod, tudíž žádné koncentráty.

Ovocná řada je pečlivě vyvinuta tak, abyste hned po prvním doušku ucítili svěží chuť ovoce

Bez přidaných konzervantů, umělých sladidel, aromat, barviv a zahušťovadel. Ošetřeno šetrnou pasterizací. Bez lepku, bez laktózy, bez GMO.

použití sirupu

  • Sirupy jsou ideální na přípravu osvěžujících limonád nebo mražených ovocných dření. 
  • Pro přípravu šťáv řeďte vodou v poměru 1:10 (2 cl sirupu doplňte vodou do 200 ml). 
  • Sirup je také vhodný pro přípravu moučníků a koktejlů.
  • V létě jej určitě oceníte jako mražený.

Před použitím vždy protřepat.

Složení

Jahodová šťáva min. 50 %* (jahody plod, flirtovaná voda), sacharóza, antioxidant: kys. citronová.

*Jahodovou šťávu si vyrábíme sami z celých jahod.

Výživové údaje na 100 ml
Energie 850 kJ / 200 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 50,0 g
z toho cukry 50,0 g
Bílkoviny <0,5 g
Sůl 0,0 g

Skladování 

Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. 

Upozornění

Usazenina není na závadu. Do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev. Před zamrazením sirup přesuňte do nádoby určené k zamrazení.


 

Druh nápoje Ovocný
Vlastnosti Bez lepku
Bez konzervačních látek Ano
Bez umělých sladidel Ano
Bez umělých příchutí Ano
Bez lepku a laktózy Ano
Bez barviv a zahušťovadel Ano
GMO Free Ano
Země původu Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: