Kikkoman sladká sójová omáčka 975ml

 

Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí tradičním způsobem pouze ze čtyř čistých ingrediencí: sójové boby, pšenice, voda a sůl. Tato sladká varianta se používá především k dochucení rýže k nakládání masa, do salátů, yakitori apod.

GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
12.8.2022
238 Kč / ks
207 Kč bez DPH
   
Značka Kikkoman
Kategorie Sójové omáčky
 

Kikkoman tradiční sladká japonská sójová omáčka

Sladká sójová omáčka Kikkomn je vhodná k dochucení jakýchkoli pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dressingů.

Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti.

Složení

Cukr 36%, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.

Alergeny- sója, pšenice, siřičitany

Výživové údaje na 100 ml
Energie 1101 kJ / 260 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 57,0 g
    z toho cukry 52,0 g
Bílkoviny 4,3 g
Sůl 7,1 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Země původu

Japonsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: