Popis
Kikkoman veganská sójová omáčka
Kikkoman sójová omáčka je vyráběna fermentací sojových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu a jedinečné aroma. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři.
Tato sójová omáčka byla po přísném testování a výběru oficiálně licencována Evropskou vegetariánskou unií (EVU) značkou V-Label pro celou Evropu.
Složení
Voda, sójové boby, pšenice, sůl
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 325 kJ / 77 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,2 g |
z toho cukry | 0,6 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 16,9 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.