Popis
Komplet Menu: Čočka po orientálsku s klobásou - 1 porce
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Pikantní směs čočky s kořenovou zeleninou s vyváženým nutričním složením a bohatým zdrojem bílkovin. Klobása je vyrobena bez konzervantů a bez lepku. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 2 roky.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Čočka (40,5 %), vepřová klobása (30 %) (vepřové maso 86 %, voda, bramborový škrob, sůl, vepřový protein, koření), kořenová zelenina (mrkev, pastiňák, celer), rajčata, cibule, olej řepkový, sůl kamenná, pepř, kari, chilli.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 600 kJ / 143 kcal |
Tuky | 6,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,8 g |
Sacharidy | 10,2 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Bílkoviny | 10,2 g |
Vláknina | 5,4 g |
Sůl | 0,7 g |
Skladování
Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost až 2 roky.
Upozornění
Výjimečně může obsahovat kamínky.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.