Popis
Komplet Menu: Krůta na slanině s rýží - 1 porce
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře. Přílohou je rýže parboiled. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 2 roky.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Rýže parboiled (40 %), krůtí stehenní maso (24 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), uzená slanina (3,6 %) (vepřové sádlo), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, sůl kamenná, pepř.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 586 kJ / 140 kcal |
Tuky | 6,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 13,0 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 7,3 g |
Vláknina | 0,3 g |
Sůl | 0,8 g |
Skladování
Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost až 2 roky.
Upozornění
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.