Popis
rajčatová passata
Vyrábí se pouze z dokonale zralých rajčat. Skvěle se hodí do nejrůznějších omáček, polévek a marinád, ale především do těstovin.
Složení
Mírně koncentrovaná rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 100 kJ / 24 kcal |
| Tuky | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,02 g |
| Sacharidy | 4,0 g |
| z toho cukry | 3,6 g |
| Bílkoviny | 1,5 g |
| Sůl | 0,05 g |
skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 4 dnů.
země původu
Řecko
| Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
