Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
Akce Efekt lupa
 

Low carb mug cake sýrový 90g

 

Jedinečná směs na výrobu bezlepkového sýrového mug caku s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB).

PALM, GLUTEN, GMO_1

 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.4.2024
Běžná cena 59 Kč
Ušetříte 10 Kč (–16 %)
49 Kč / ks
44 Kč bez DPH
   
Značka MKM Pack
Kategorie Kaše menší balení
 

Sýrový mug cake se sušenými rajčaty

Příprava hrníčkového dortíku je opravdu jednoduchá a rychlá. Do pár minut si tak můžete připravit skvělou Low carb svačinku. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Mug cake se připravuje v mikrovlnné troubě a po upečení připomíná něco mezi piškotem a suflé.

  • Přidáte pouze vejce a pár lžic vody.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Nejedná se o žádnou náhražku eidamu, ale jde o opravdový sýr.
  • Vysoký obsah vlákniny.

Návod k přípravě: Směs vysypejte do misky, přidejte jedno vejce a 8 polévkových lžic vody. Směs promíchejte a poté vložte do mikrovlnné trouby na 2,5 - 3 minuty (800 W). Po "upečení" nechte dortík vychladnout cca 2 minuty. Doba přípravy se může lišit s ohledem na typ a výkon přístroje.

Složení 

sýr eidam v prášku, směs semínek v různém poměru: slunečnice loupaná, dýně loupaná, lněné semínko hnědé, lněné semínko zlaté, sezam, lněná mouka zlatá, mandlová mouka, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, pažitka, himalájská sůl

Výživové údaje na 100 g
Energie 2077 kJ / 403 kcal
Tuky 41 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 13 g
    z toho cukry 3,4 g
Vláknina 7 g
Bílkoviny 26 g
Sůl 1,84 g

Skladování

Skladujte na suchém a tmavém místě.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: