Popis
Višně sušené mrazem
„Jó, višně zrály, sladký višně zrály!“ Dobrá, v písničce nám sice zrály třešně, ale višně zrají samozřejmě také. A když dozrají, tak je potřeba s nimi rychle něco udělat, třeba zavařit nebo udělat kompot. No jo, ale to přeci jen s chutí višní trochu zacloumá a co pak bude dělat ten, kdo dostane chuť na čerstvé višně uprostřed krutých mrazů? Zaklínadla a říkadla nedoporučujeme, jejich účinnost nikdy nebyla prokázána. Vydat se hledat dvanáct starých mužů sedících okolo ohně taky není úplně nejlepší nápad. Ač se Vám to může zdát neuvěřitelné, lyofilizace je přesně to, co hledáte.
10 TOP BENEFITŮ LYOFILIZOVANÉHO OVOCE
- chutná jako čerstvé ovoce
- voní jako čerstvé ovoce
- zachová si maximum vitamínů a nutričních hodnot
- zachová si maximum minerálů a živin
- má krásnou přirozenou barvu
- má přirozenou strukturu
- neobsahuje SO2 ani jiné „éčka“
- neobsahuje přidaný cukr
- neplatíte za vodu, ale za ovoce plné vitamínů!
- Vydrží dlouho při správném skladování
Sušené višně chutnají úplně jako ty čerstvě utržené ze stromu, takže pokud se rozhodnete naházet je do sebe jen tak na svačinu, v myšlenkách se přenesete na rozkvetlou louku a v uších Vám bude znít zpěv ptáků. Pokud byste snad chtěli využít sušené višně jinak – máte bezpočet možností. Popusťte uzdu svojí fantazii a sušené plody používejte stejně tak, jako používáte ty čerstvé.
POUŽITÍ LYOFILIZOVANÝCH višní
Do jogurtu, na koláče a buchty, do likérů nebo do proteinového nápoje. Chybu neuděláte ani v případě, kdy pořídíte druhů lyofilizovaného ovoce více a každý den si vyberete novou kombinaci. Třeba višně, banán a kokos – no po takové snídaňové směsi bychom se mohli utlouct. Když přidáme ještě vlašské ořechy a slunečnicová semínka, dostaneme perfektní jídlo pro jakoukoliv denní dobu.
Na závěr jen malé varování – konzumace sušených višní Vám může způsobit tak moc dobrou náladu, že budou lidé kolem Vás o to více protivní a negativní. Zkuste jim nabídnout trochu ovoce také, třeba je to přejde.
Složení
100% lyofilizované višně
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1481 kJ / 351 kcal |
Tuky | 3,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 63,0 g |
z toho cukry | 63,0 g |
Bílkoviny | 5,7 g |
Sůl | 0,03 g |
Vyrobeno
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.