Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Nekton Tuňák v olivovém oleji kusy 3 x 80 g

 

Slušné množství bílkovin, málo tuku, žádné sacharidy. Praktická potravina pro sportovce i dietáře! Ve vašem jídelníčku se pro ni určitě místo najde. Obsahuje 3 x 52 g čistého podílu tuňáka.

PALM, GLUTEN, GMO_1

Dostupnost Momentálně nedostupné
99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
Značka Nekton
Kategorie Tuňák
Položka byla vyprodána...
 

Nekton tuŇÁK kusy v olivovém oleji - výhodné balení

Tuňák pruhovaný je ve zvířecí říší rekordmanem. 68 % svaloviny používá k pohybu, díky čemuž má jeho maso vysokou kvalitu a skvělou strukturu.  Co se vlivu znečištění moří týče, i zde je na tom Tuňák pruhovaný ze všech tuňáků nejlépe, protože je jim díky svému rychlému růstu vystaven nejméně. Ať už se jedná o mikroplasty nebo těžké kovy.

Tuňák se skvěle snoubí s těstovinami, luštěninami, pohankou, quinoou či pečivem. Vychutnáte si ho jak v teplých, tak i ve studených pokrmech.

udržitelnost

Tuňák Pruhovaný má největší rozmnožovací potenciál. Dospělosti dosáhne už za rok a půl a populace tak dorůstá nejrychleji ze všech druhů tuňáků. Jejich počty jsou tak rybolovem zasaženy minimálně.

Složení

Tuňák (tuňák pruhovaný - Katswonus pelamis) - kusy 65%, olivový olej 34%, jedlá sůl.

Produkt mořského rybolovu (kruhové zátahové sítě a čeřeny).

Výživové údaje na 100 g
Energie 873 kJ / 209 kcal
Tuky 12,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 0,0 g
    z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 23,1 g
Sůl 1,2 g

Skladování

Skladujte a uchovávejte při teplotě od 2°C do 28°C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 6°C a spotřebujte do 24 hodin.

Země původu

Španělsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: