Ocet Ochucený 12 bylin 500 ml

 

Pár kapek našeho Octa 12 Bylin dodá vašemu jídlu grády i rovnováhu. Přidali jsme do něj bazalku, bobkový list, estragon, kopr, majoránku, mátu, oregano, pepř, petržel, rozmarýn, šalvěj a tymián. Hodí se hlavně do studené kuchyně na dochucování pokrmů a čerstvých salátů.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.5.2022
87 Kč / ks
76 Kč bez DPH
   
Značka ŽIVINA
Kategorie Ocet
 

ochucený ocet

Pár kapek octa udělá spoustu parády. Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná.

Naším esem v rukávu je v kuchyni ocet, který dodá jídlu grády i rovnováhu. Díky octu nám jídlo připadá svěží, lehké a zároveň vyvážené.

Ocet 12 Bylin je výsledkem macerování bez tepelného zahřátí čerstvých bylin v jablečném a lihovém octu s 6% kyselostí: bazalka, bobkový list, estragon, kopr, majoránka, máta, oregano, pepř celý, petržel, rozmarýn, šalvěj, tymián. Základem je rychle fermentovaný a následně filtrovaný ocet bez pasterizace.

Samotný jablečný ocet má blahodárné účinky na lidské zdraví. Jako zásaditá surovina pročišťuje organismus, podporuje střevní mikroflóru a napomáhá trávení.

POUŽITÍ

Naše ochucené bylinkové octy se hodí hlavně do studené kuchyně na dochucování čerstvých salátů, polévek, omáček, marinád na zeleninu nebo maso, dipů a majonéz.

Složení

Ocet kvasný jablečný 6%, ocet kvasný lihový 6%, bazalka, bobkový list, estragon, kopr, majoránka, máta, oregano, pepř celý, petržel, rozmarýn, šalvěj, tymián. 

Výživové údaje na 100 ml
Energie 84 kJ / 19 kcal
Tuky <0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy <0,5 g
    z toho cukry <0,5 g
Bílkoviny <0,5 g
Sůl <0,01 g

Skladování

Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením. Trvanlivost není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.

upozornění

Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt. Doporučujeme zředit.


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: