Popis
OTAFUKU sladký ocet na sushi z japonska
Japonský sladký ocet na sushi OTAFUKU je dokonale vyvážená směs, která dodá vašemu sushi jedinečnou chuť. Tento ocet je připravený s přírodní pramenitou měkkou vodou, která pramení na náhorní plošině Kamo v prefektuře Hirošima, což mu dodává jeho jedinečný charakter.
Je ideální pro přípravu chirashi sushi a rolovaného sushi, kde plně vynikne jeho jemná chut'. Sushi ocet OTAFUKU používá jako základ obyčejný ocet, ke kterému přidává správné množství cukru a soli, čímž vytváří dokonale vyváženou směs. Díky tomu můžete snadno připravit sushi rýži – stačí k čerstvě uvařené rýži přidat doporučené množství octu. Vychutnejte si chuť pravého japonského sushi s ocetem OTAFUKU.
Návod k použití
Na cca 350 g uvařené rýže (1 sklenice) použijte 3 polévkové lžíce ochucovadla. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Složení
Rýžový ocet 58%, cukr, sůl, zvýrazňovač chuti (E621, E627, E631).
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 1063 kJ / 254 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 63,1 g |
z toho cukry | 62,3 g |
Bílkoviny | 0,4 g |
Sůl | 11,7 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.