Rummo Penne Rigate semolinové těstoviny 500 g

 

Italské semolinové těstoviny Penne Rigate jsou jedním z nejvyužívanějších tvarů v italské kuchyni vůbec. Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
18.10.2024
53 Kč / ks
47 Kč bez DPH
   
Značka Rummo
Kategorie Těstoviny
 

italské semolinové těstoviny penne rigate

Jedná se o těstoviny z vysoce kvalitní tvrdozrnné pšenice - semoliny. Velkou výhodou semolinových těstovin je, že jsou chutnější, mají hezčí barvu, nerozvaří se a i po uvaření si dlouho uchovávají svou pevnou strukturu. Mají také vyšší nutriční hodnotu, která je dána větším podílem minerálů, bílkovin, vlákniny a vitamínů (především skupiny B).

Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.

Příprava

Vložte těstoviny do vroucí osolené vody s kapkou oleje a vařte 11 minut.

o výrobci

Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.

ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ

Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®.  Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice. Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.

Složení 

Krupice z pšenice tvrdé (Triticum durum).

Výživové údaje na 100 g
Energie 1510 kJ / 356 kcal
Tuky 1,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 69,5 g
    z toho cukry 3,1 g
Vláknina 2,9 g
Bílkoviny 14,5 g
Sůl 0,01 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

upozornění

Může obsahovat stopy sóji a hořčice.

Země původu

Itálie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: