Děkujeme všem našim zákazníkům za důvěru! Prodlužujeme pro Vás akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
  • 1 z 2
 

Portská omáčka Crafted for friends 140 g

 

Portská omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen. Hlavní roli v její chuti hraje boží kombinace rybízu s portským vínem. Perfektně doplní zvěřinu nebo jehněčí, ale hodí se i jako doplněk k paštikám či sýrům.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.5.2024
199 Kč / ks
178 Kč bez DPH
   
Značka ŽIVINA
Kategorie Hotové omáčky
 

Portská omáčka Crafted for friends

Portská omáčka je inspirována anglickou cumberland omáčkou, na rozdíl od ní ale neobsahuje brusinky. Její nasládlou chuť tvoří hlavně úžasná kombinace rybízu s portským vínem. Je dokonalým doplňkem ke zvěřině, jehněčímu masu, paštikám či sýrům.

Recepturu vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.

Složení

Džem z červeného rybízu (cukr, červený rybíz, pitná voda, kyselina citronová, pektin), Portské víno (9,5 %; obsahuje siřičitany), pitná voda, worchestrová omáčka (voda, ocet, cukr, jedlá sůl, víno, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), pomerančová a citronová kůra, směs koření (< 0,7 %), sůl jedlá, přírodní aroma.

Výživové údaje na 100 g
Energie 946 kJ / 223 kcal
Tuky 0,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 52,0 g
    z toho cukry 51,0 g
Bílkoviny 0,4 g
Sůl 0,6 g

Skladování

Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě a po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: