Popis
bio rebarbora sušená
Rebarbora je zelenina se sladkokyselou chutí a jde o řapíky listů reveně kadeřavé. Je bohatá na vitamín C a K, draslík, vápník a antokyany, které mají zdraví prospěšné účinky. Rebarbora se sklízí od dubna do půlky června, ale na její skvělé chuti si teď můžete pochutnat klidně i v prosinci.
Sušená rebarbora BIO je stejně skvělá jako čerstvá. Neobsahuje žádná barviva nebo konzervanty. Pro trochu sladší chuť je jen doslazena jablečnou šťávou. Její dokonalá chuť vás naprosto překvapí, také díky tomu se z ní stal u nás hit!
Použití
Sušená rebarbora BIO dodá vašemu jogurtu, tvarohu, obilninové kaši skvělou sladkokyselou chuť. Chystáte-li pohoštění pro přátelé, tak nezapomeňte na sýrovou mísu doplněnou o sušenou rebarboru. Zaručujeme, že jde o báječnou kombinaci.
Přidejte sušenou rebarboru i do domácího müsli nebo granoly. Pokud se vám nechce nic vymýšlet, tak ji zobejte z pytlíku jen tak, ale předem vás upozorňujeme, že je to velice návyková záležitost. Nikdy nevíme kdy přestat.
Složení
68% rebarbora sušená*, 31% jablečný koncentrát*, 1% slunečnicový olej*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1347 kJ / 318 kcal |
Tuky | 0,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 73,0 g |
z toho cukry | 64,0 g |
Vláknina | 7,3 g |
Bílkoviny | 1,9 g |
Sůl | <0,01 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %
Země původu
Polsko (EU)
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.