• 1 z 2
 

Royal Umbrella Jasmínová rýže z Thajska 18 kg

 

Objevte dokonalost jasmínové rýže Royal Umbrella, která je považována za jednu z nejlepších jasmínových rýží na světě. Neodolatelné aroma jasmínu pochází z úrodných rýžových polí na severu Thajska. Označení Hom Mali je také zárukou autenticity a vysoké kvality této druhu rýže.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
31.7.2024
1 299 Kč / ks
1 160 Kč bez DPH
   
Značka Royal Umbrella
Kategorie Rýže
 

hom mali jasmínová rýže ze severu thajska

Jasmínová rýže Royal Umbrella je považována za jednu z nejlepších a nejchutnějších jasmínových rýží na světě. Je pěstována na úrodných rýžových polích na severu Thajska odkud také pochází označení Hom Mali. V thajštině znamená Hom Mali "bílá květina" a nazývá se tak původní vonná rýže právě ze severu Thajska. Tato rýže má jedinečné aroma připomínající jasmínové květy.

Když Thajci uvidí královský deštník (Royal Umbrella), okamžitě si vybaví svého krále a jeho rodinu, protože tento královský deštník je často vidět jako symbol po boku a na vrcholu královského trůnu.

Značka Royal Umbrella je symbolem 100% thajské jasmínové rýže prvotřídní kvality. Pokud tedy chcete své rodině a přátelům naservírovat jednu z nejlepších jasmínových rýží na světě Royal Umbrella je toho zárukou.

Royal Umbrella je držitelem mnoha světových ocenění

  • Cena za nejlepší rýži na světě 2009
  • Ocenění Trusted Brand Gold 2010 – Singapur
  • Cena thajského premiéra
  • Superbrands Thailand 2005, 2006
  • Superbrands Singapore 2003, 2004, 2005, 2006

Velkým podporovatelem rýže Royal Umbrella je slavná restaurace Golden Century Chinese Seafood v Sydney. Jejich lahodné pokrmy můžete ochutnat právě s jasmínovou rýží Royal Umbrella.

Připravte si jasmínovou rýži jako profesionál

Potřebné množství jasmínové rýže důkladně propláchněte pod tekoucí vodou. Tím se zbavíte přebytečného škrobu a zlepšíte její texturu. Poměr vody a rýže je zpravidla 1:1,5. Přidejte do hrnce s vodou a rýží mírné množství soli. Solení vody pomáhá zvýraznit chuť jasmínové rýže.

Jakmile voda začne vřít, snižte teplotu na střední nebo mírnou teplotu. Nechte rýži vařit bez pokličky, aby voda jen probublávala. Tím se zajistí, že rýže nezůstane příliš mokrá ani příliš suchá. Takto vařte rýži po dobu přibližně 15 minut.

Po uplynutí 15 minut nechte rýži ještě asi 5-10 minut odstát pod pokličkou. Tím se zajistí dokončení procesu vaření a rýže se bude krásně rozplývat. Před podáváním jemně rýži promíchejte vidličkou, abyste uvolnili její strukturu a zajistili rovnoměrné rozložení vlhkosti. Jasmínovou rýži můžete nyní podávat jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k různým pokrmům.

Složení

100% Jasmínová rýže

Země původu

Thajsko

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: