🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Moc času již nezbývá! Akce končí 30.6. ⏳
 

Rummo Bramborové gnocchi 500 g

 

Měkké a chutné noky z čerstvých 100% italských brambor. 

VEGAN, PALM, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.6.2024
69 Kč / ks
62 Kč bez DPH
   
Značka Rummo
Kategorie Těstoviny
 

italské bramborové noky

Měkké a chutné gnocchi z čerstvých 100% italských brambor. Gnocchi představují rychlou variantu přílohy především pro krémové, sýrové nebo masové omáčky. V italské kuchyni se také zapékají se sýrem na mnoho způsobů. 

Příprava

Vařte ve vroucí osolené vodě po dobu 2 minut.

o výrobci

Společnost RUMMO vznikla v roce 1846 v italském městě Benevento, kde Antiono Rummo začal mlít pšenici a krátce nato začal vyrábět těstoviny. V tradici výroby pokračuje již přes 170 let. Kromě klasických těstoviny nabízí i bezvaječné, či bezlepkové těstoviny.

ZPŮSOB zpRACOVÁNÍ

Po letech neustálého zlepšování představilo RUMMO průlomovou metodu pomalého a tradičního zpracování těstovin: LENTA LAVORAZIONE®.  Díky tomu vzniká pasta, která má vysoký obsah bílkovin, což je indikátor použití kvalitní tvrdozrnné pšenice.

Výrobce dodnes pro výrobu tvarů používá patentované formy s příměsí bronzu, díky kterým získávají těstoviny charakteristický drsný povrch pro bezkonkurenční absorpci omáčky. Vše s úctou a respektem k přírodě.

Složení 

Čerstvé brambory 80% (voda, brambory 33%), krupice z pšenice tvrdé (Triticum durum) 10%, bramborový škrob 6,5%, rýžová mouka 1,5%, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: kyselina sorbová, přírodní aroma, kurkuma.

Baleno v ochranné atmosféře.

Výživové údaje na 100 g
Energie 664 kJ / 159 kcal
Tuky 0,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 33,0 g
    z toho cukry 0,1 g
Vláknina 1,6 g
Bílkoviny 5,0 g
Sůl 1,4 g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu do 25°C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.

upozornění

Může obsahovat stopy sóji a hořčice.

Země původu

Itálie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: