Popis
squid bezlepková rybí omáčka
Společně s ústřicovou a sójovou omáčkou je rybí omáčka jednou ze tří základních ingrediencí thajské kuchyně. Tato thajská rybí omáčka je vyrobená z čerstvých ančoviček a soli, je fermentovaná 18 měsíců, aby byla dosažena její vysoká kvalita, obsahovala přírodní proteiny a měla vynikající aroma a čistou červenavou barvu. Díky své silné vůni je tato rybí omáčka vhodná nejen na smažení, ale i na marinování a namáčení hotových jídel.
Složení
ANČOVIČKY 77%, mořská sůl, cukr
| Výživové údaje na 100 ml | |
| Energie | 230 kJ / 55 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 3,4 g |
| z toho cukry | 3,4 g |
| Bílkoviny | 10,0 g |
| Sůl | 24,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu
Thajsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
5
V
Věra
spokojenost použito k naložení kimči
