Popis
Koldokol sirup z černého bezu
Připomeňte si léto během celého roku, a to díky sirupu z černého bezu, který byl vytvořen v českých krajinách. Pro perfektní chuť je výluh z květů černého bezu doplněn o kvalitní třtinový cukr a bio citrónovou šťávu. Naplno si tak můžete užít silnou chuť i vůni bezinek během celého roku. Květy černého bezu mají navíc i léčivé schopnosti, doporučují se na podporu imunity a při nemoci dýchacích cest.
Sirup černý bez je vyroben pouze z přírodních surovin, je nefiltrovaný a pasterovaný. Při jeho výrobě nebyly použity konzervanty, barviva ani jiná chemie.
Použití
Sirup můžete použít k přípravě šťávy, osladit si s ním čaj nebo je vhodný na přípravu alkoholických i nealkoholických nápojů. Zkusit můžete například známý italský nápoj Hugo. Stačí nadrtit pár lístků máty, přidat bezinkový sirup s proseccem, sodou, ledem a ozdobit mátou či limetkou. A už jste někdy zkusili bezinkovou bábovku? Že ne? Tak ji vyzkoušejte a budete mile překvapeni.
Složení
Třtinový cukr, vodní výluh z květů černého bezu (Sambucus Nigra) 38 %, bio citrónová šťáva.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 903 kJ / 216 kcal |
Tuky | < 0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g |
Sacharidy | 56,0 g |
z toho cukry | 55,0 g |
Bílkoviny | < 0,3 g |
Sůl | < 0,1 g |
Skladování
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu, naopak je známkou toho, že je sirup vyroben z přírodních surovin.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.