AKCE 1+1 ZDARMA na konjakové nízkosacharidové těstoviny shirataki Aurum. Pouze do 20.2. nebo vyprodání zásob!
 

Koldokol Sirup Černý Bez 500ml

 

Sirup z vyluhovaných květů černého bezu má osvěžující a uklidňující chuť, příjemně voní a neobsahuje žádnou přidanou chemii. A využít se dá i na přípravu různých nápojů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.2.2024
116 Kč / ks
96 Kč bez DPH
   
Značka Koldokol
Kategorie Sirupy
 

Koldokol sirup z černého bezu

Připomeňte si léto během celého roku, a to díky sirupu z černého bezu, který byl vytvořen v českých krajinách. Pro perfektní chuť je výluh z květů černého bezu doplněn o kvalitní třtinový cukr a bio citrónovou šťávu. Naplno si tak můžete užít silnou chuť i vůni bezinek během celého roku. Květy černého bezu mají navíc i léčivé schopnosti, doporučují se na podporu imunity a při nemoci dýchacích cest.

Sirup černý bez je vyroben pouze z přírodních surovin, je nefiltrovaný a pasterovaný. Při jeho výrobě nebyly použity konzervanty, barviva ani jiná chemie.

Použití

Sirup můžete použít k přípravě šťávy, osladit si s ním čaj nebo je vhodný na přípravu alkoholických i nealkoholických nápojů. Zkusit můžete například známý italský nápoj Hugo. Stačí nadrtit pár lístků máty, přidat bezinkový sirup s proseccem, sodou, ledem a ozdobit mátou či limetkou. A už jste někdy zkusili bezinkovou bábovku? Že ne? Tak ji vyzkoušejte a budete mile překvapeni.

Složení

Třtinový cukr, vodní výluh z květů černého bezu (Sambucus Nigra) 38 %, bio citrónová šťáva.

Výživové údaje na 100 ml
Energie 903 kJ / 216 kcal
Tuky < 0,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 56,0 g
    z toho cukry 55,0 g
Bílkoviny < 0,3 g
Sůl < 0,1 g

Skladování

Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu, naopak je známkou toho, že je sirup vyroben z přírodních surovin.

Země původu

Česká republika


 

Druh nápoje Bylinný
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: