Nenechte si proklouznout mezi prsty dopravu ZDARMA! Do výdejních míst PPL celý leden hradíme dopravu za Vás!
 

Směs na originální Red Velvet

 

Originální směs připravena podle tradiční americké receptury na oblíbený Red Velvet typické červenohnědé barvy, která je dosažena použitím přírodních barviv z červené řepy a karotky. Směs je vhodná pro univerzální použití a můžete ji použít třeba při pečení cupcakes, rolád, vrstvených dortů a jakýkoliv lahodných dezertů.

GMO, VEGAN

od 139 Kč / ks
od 121 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Směsi na pečení
Zvolte variantu
Směs na originální Red Velvet Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 6.2.2023
139 Kč / ks
121 Kč bez DPH
   
Směs na originální Red Velvet Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 6.2.2023
249 Kč / ks
217 Kč bez DPH
   
 

Směs na originální korpus red velvet

S touto originální směsí, která je připravena podle tradiční americké receptury snadno vytvoříte vláčný korpus na oblíbený Red Velvet typické červenohnědé barvy, která je dosažena použitím přírodních barviv z červené řepy a karotky. Směs je vhodná pro univerzální použití a můžete ji použít třeba při pečení cupcakes, rolád, vrstvených dortů a jakýkoliv lahodných dezertů.

 Směs na originální Red Velvet - z boku

  • Červenohnědá barva díky použití přírodních barviv.
  • Vyvážená a jemná chuť.
  • Vláčný a lahodný korpus pro univerzální použití.
  • Snadná a rychlá příprava - stačí přidat vodu.
  • Originální USA receptura.

Vital Country Red Velvet

Návod na přípravu red velvet těsta - s vejci

budete potřebovat:

  • 500 g této směsi*
  • 175 g celých vajec 
  • 150 g rostlinného oleje*
  • 125 g vody*

*Výše uvedený poměr surovin platí při zakoupení 500 g balení této směsi. Pokud zakoupíte 1000 g balení je nutné všechny ingredience zdvojnásobit.

Návod na přípravu red velvet těsta - bez vajec

budete potřebovat:

  • 500 g této směsi*
  • 150 g rostlinného oleje*
  • 250 g vody*

*Výše uvedený poměr surovin platí při zakoupení 500 g balení této směsi. Pokud zakoupíte 1000 g balení je nutné všechny ingredience zdvojnásobit.

Pracovní postup

Všechny ingredience spojte a nechte 5 minut odpočinout. Poté mixujte 1 minutu pomalu a 3-4 minuty při střední rychlosti plochým šlehačem. Těsto rozprostřete na papírem vyložený plech na pečení o rozměru 60 x 40. Pečeme v klasické troubě na 190°C, horkovzdušná: 160°C po dobu 20 minut

Složení

Cukr, pšeničná mouka, rostlinný olej neztužený (řepkový), sušené vejce, modifikovaný škrob, barviva: červená řepa (koncentrát), karotka (koncentrát), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin (E471), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (2%), sušená syrovátka, kypřící přípravky: difosforečnan (E450i) a uhličitan sodný (E500), pšeničný lepek, barvivo: oxidy a hydroxidy železa (E172), přírodní aroma, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1878 kJ / 446 kcal
Tuky 14,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy 72,0 g
    z toho cukry 42,0 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,81 g

Skladování

Skladujte v suchu, temnu a chladu do 21 °C.

země původu

Anglie


 

Druh mouky Pšeničná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: