Popis
Směs na originální korpus red velvet
S touto originální směsí, která je připravena podle tradiční americké receptury snadno vytvoříte vláčný korpus na oblíbený Red Velvet typické červenohnědé barvy, která je dosažena použitím přírodních barviv z červené řepy a karotky. Směs je vhodná pro univerzální použití a můžete ji použít třeba při pečení cupcakes, rolád, vrstvených dortů a jakýkoliv lahodných dezertů.
- Červenohnědá barva díky použití přírodních barviv.
- Vyvážená a jemná chuť.
- Vláčný a lahodný korpus pro univerzální použití.
- Snadná a rychlá příprava - stačí přidat vodu.
- Originální USA receptura.
Návod na přípravu red velvet těsta - s vejci
budete potřebovat:
- 500 g této směsi*
- 175 g celých vajec
- 150 g rostlinného oleje*
- 125 g vody*
*Výše uvedený poměr surovin platí při zakoupení 500 g balení této směsi. Pokud zakoupíte 1000 g balení je nutné všechny ingredience zdvojnásobit.
Návod na přípravu red velvet těsta - bez vajec
budete potřebovat:
- 500 g této směsi*
- 150 g rostlinného oleje*
- 250 g vody*
*Výše uvedený poměr surovin platí při zakoupení 500 g balení této směsi. Pokud zakoupíte 1000 g balení je nutné všechny ingredience zdvojnásobit.
Pracovní postup
Všechny ingredience spojte a nechte 5 minut odpočinout. Poté mixujte 1 minutu pomalu a 3-4 minuty při střední rychlosti plochým šlehačem. Těsto rozprostřete na papírem vyložený plech na pečení o rozměru 60 x 40. Pečeme v klasické troubě na 190°C, horkovzdušná: 160°C po dobu 20 minut
Složení
Cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, zvlhčovadlo: sorbit (E420), rýžový škrob, kakaový prášek, emulgátory: estery polyglycerolu s regulátor kyselosti: glukonolakton (E575), emulgátory: estery polyglycerolu s mastnými kyselinami (E475) a mono diglyceridy mastných kyselin (E471), kypřící látky: disforečnany (E450) a uhličitany sodné (E500), zahušťovadla: guma guar (E412) a kaboxymethylcelulóza (E466), jedlá sůl, barvivo: kyselina karmínová (E120).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1564 kJ / 369 kcal |
Tuky | 1,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 88,0 g |
z toho cukry | 44,0 g |
Bílkoviny | 2,4 g |
Sůl | 0,63 g |
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a chladu do 21 °C.
Upozornění
Produkt může obsahovat mléko, vejce, sóju, skořápkové plody.
země původu
Anglie
Druh mouky | Pšeničná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.