Popis
BIO těstoviny z pohankové a špaldové mouky
Jejich příprava se nijak neliší od přípravy běžných pšeničných těstovin. V dostatečně velikém hrnci nechte přijít k varu vodu, která je slaná přibližně tak, jako voda mořská. Vsypte těstoviny a za občasného míchání je nechte vařit po dobu nutnou k jejich změknutí. Poté je můžete povýšit na gurmánský zážitek přidáním italské omáčky, či je použít jako hlavní komponent do salátu. V každém případě nemůžete udělat chybu! Jsou vhodné i pro vegany, tudíž se nebojte použít je do jakéhokoliv pokrmu!
- bio kvalita
Složení
celozrnná špaldová mouka BIO, pohanková mouka BIO
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.