Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
 

Tahini sezamová pasta čokoládová 350 g

 

Tahini je vysoce bohatý a výživný, 100% rostlinný produkt, který se vyrábí z praženého sezamového semínka. Lze ji použít jako zdravou alternativu pomazánky nebo jako přísadu do mnoha kulinářských, pečících nebo cukrářských receptů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.12.2022
134 Kč / ks
117 Kč bez DPH
   
Značka Hermes
Kategorie Semínková pasta
 

Makedonské tahini

Tahini (sezamová pasta) se vyrábí z etiopských sezamových semínek. Celý výrobní proces je čistě mechanický, plně automatizovaný a zónovaný, aby se vyloučila ruční manipulace a rizika křížové kontaminace produktu během jeho výroby. Vše je vyrobeno za přísných bezpečnostních a hygienických norem. Veškeré produkty prochází sterilizací ve speciálně navržené sterilizační jednotce. 

Sezamová pasta je bohatým zdrojem esenciálních mastných kyselin, minerálních látek, vitamínů a cenných antioxidantů.


POUŽITÍ

Nejznámějším způsobem, jak tahini použít, je hummus. Tahini se ale dá jíst i s pečivem, když ji například smícháte s datlovou pastou, hned budete mít výtečnou pomazánku. S pomocí tahini připravíte výborné dipy k zelenině či zálivku do salátu. Můžete ho přidat i do dezertů k docílení výborné chuti. Pokud pastu přidáte od polévky, kromě netradiční, ale výborné chuti ji i zahustí. Skvěle se váže se sladidly jako je med nebo sirup.

SLOŽENÍ

Drcená sezamová semena 62%, hnědý cukr, odtučněný kakaový prášek 6%, palmový olej, emulgátor: sójový lecitin, přírodní příchuť: vanilin.

Výživové údaje na 100 g
Energie 2381 kJ / 573 kcal
Tuky 40,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 7,7 g
Sacharidy 33,0 g
    z toho cukry 30,8 g
Bílkoviny 16,9 g
Sůl 0,03 g

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu a chladu.

upozornění

Separace oleje na povrchu je přirozený jev a není na závadu. Před použitím je třeba tahini promíchat.

Země původu

Řecko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: