Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Těstoviny z červené čočky 200g

 

Vyzkoušejte výživné a výborné těstoviny z červené čočky. Obsahují spoustu bílkovin i vlákniny. Díky složení si je mohou dopřát také vegani a celiaci. Uvaříte je rychlostí blesku a připravíte z nich výborný salát, přílohu i hlavní chod. Červená čočka je lehce stravitelná a nepůsobí nadýmavě.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
3.5.2024
39 Kč / ks
35 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Těstoviny
 

Těstoviny z červené čočky

Těstoviny z červené čočky zpestří váš jídelníček a navíc z nich získáte spoustu živin. Červená čočka je totiž vynikajícím zdrojem bílkovin, vlákniny i minerálů. Červená čočka je lehce stravitelná a nepůsobí nadýmavě. Dalším plusem je, že těstoviny obsahují méně sacharidů než pšeničné těstoviny. To potěší ty, co si drží štíhlou linii.

Navíc jsou těstoviny z červené čočky vhodné pro vegany a celiaky. Jsou totiž bez obsahu lepku, vajec, mléka i sóji. A nemusíte se bát, chutnají skvěle a čočku v nich neucítíte. Vaření těstovin z červené čočky není nijak náročné. Do 10 minut jsou uvařené, a pak je použijete dle své fantazie. Vynikající jsou třeba v kombinaci se zeleninou.

Složení

Těstoviny z červené čočky s vysokým obsahem bílkovin.

Průměrné nutriční informace na 100 g produktu :  

Energetická hodnota:         1434 kJ/341 kcal
Tuky (g):  0,7g
z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0g
Sacharidy (g): 74,9g
z toho cukry (g):   0g
Bílkoviny (g): 24,7g
Sůl (g): 0g

 

Druh mouky v těstovině Mouka z luštěnin
Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Přidat hodnocení
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
4
ŠN Avatar autora | 15.2.2020
Před vařením doporučuji "hnízdo" rozmotat - napoprvné jsem to zkusila vařit celé a doufala, že se při vaření rozmotají samy. Nestalo se tak, naopak se slepily, vnitřek smotku byl tvrdý jak sirky a vrchní vrstvy se rozpadly napadrť. Stačí smotek opartně rozlomit napůl a pak už se lehce rozdělí.