Třtinový cukr moučkový 1000 g

 

Třtinový moučkový cukr, s přirozeným obsahem melasy, je zdravější alternativou slazení. Příjemně voní a chuť má nádech po medu a karamelu. Třtinový cukr není bělený ani chemicky čištěný na rozdíl od rafinovaného bílého cukru. V kuchyni se hodí zejména při pečení a vaření.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Momentálně nedostupné
79 Kč / ks
71 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Sladidla
Položka byla vyprodána...
 

Přírodní třtinový cukr moučkový

Při zpracování cukrové třtiny se od sebe oddělují cukr a melasa. Melasa je přirozenou a cennou součástí cukrové třtiny. Čím více melasy se od cukru oddělí, tím je cukr světlejší a naopak. Melasa také ovlivňuje chuť cukru a dodává mu zajímavou karamelovou chuť.

Melasa obsahuje minerály, vitamíny i zástupce aminokyselin, což jsou všechno látky prospěšné pro zdraví. Na rozdíl od řepného cukru, není třtinový cukr bělen nebo chemicky čištěn. Třtinový moučkový cukr krásně voní a chutná lehce po medu a karamelu.

Použití v kuchyni

Když v receptu narazíte na ingredienci moučkový cukr, tak prostě použijte ten třtinový. Takhle je to snadné. Ať už budete péct cukroví, bublaninu nebo připravovat těsto na palačinky. Posypejte s ním hotovou bábovku nebo oslaďte pudink či rýžový nákyp. Vaření a pečení s třtinovým moučkovým cukrem je totiž naprosto jednoduché a hlavně o něco zdravější.

Skladování

Skladujte na suchém místě do max. teploty 25°C a relativní vlhkosti vzduchu 65%

Složení

98% třtinový cukr práškový, 2% tapiokový škrob.

Země původu

Costa Rica


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: