Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Třtinový cukr moučkový BIO 1000 g

 

Nahraďte obyčejný bílý cukr zdravějším třtinovým cukrem s přírodním obsahem melasy. Třtinový cukr moučka je šetrně zpracovaný a oproti bílému cukru není chemicky čištěný ani bělený. Bio třtinový cukr moučkový snadno použijete při pečení i vaření.

tags all

Dostupnost Momentálně nedostupné
89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Sladidla
Položka byla vyprodána...
 

BIO třtinový cukr moučkový

BIO třtinový cukr Dry Demerara se vyrábí ze zralé bio cukrové třtiny, která se lisuje. Vylisovaná šťáva postupně krystalizuje v cukr, který se odstředivou silou částečně oddělí od melasy. Námi nabízený cukr pochází z ekologicky kontrolovaného zemědělství na Kostarice a nese tak právem označení BIO.

Třtinový cukr moučkový moučkový Vital Country

Třtinový cukr není chemicky čištěn ani bělen a je šetrně zpracován do jemné moučkové struktury. Třtinový moučkový cukr BIO má příjemné aroma a karamelovo-medový chuťový nádech. Barva je oproti klasickému moučkovému cukru o něco tmavší.

Jak využít bio moučkový cukr

Třtinový cukr moučkový BIO můžete použít ve všech receptech, kde se má použít klasický řepný moučkový cukr. Můžete jej přidat do těsta na palačinky, koláče, sušenky i buchty. Oslaďte si pudink, domácí přesnídávky či nákypy. Použít jej lze i do různých omáček. Obalit v něm můžete i cukroví. A posypat s třtinovým moučkovým cukrem můžete i hotové dezerty či sladké knedlíky.

Skladování

Skladujte na suchém místě do max. teploty 25°C a relativní vlhkosti vzduchu 65%

Složení

98% třtinový cukr práškový bio*, 2% tapiokový škrob.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Země původu

Costa Rica / Laos / Kolumbie (mimo EU)


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: