• 1 z 2
 

Vepřové maso 300 g

 

Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro Low Carb a SCD.

garance expres menu

 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.4.2024
159 Kč / ks
142 Kč bez DPH
   
Značka Expres Menu
Kategorie Maso
 

Vepřové maso - 3 porce

Kousky vepřové plece dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Z jednoho balení připravíte 3 porce. Vhodné pro Low Carb a SCD.

Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.

Výhody Expres Menu

  • Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
  • Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
  • Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
  • K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.

Příprava Expres Menu

příprava expres menu

Složení

Vepřová plec (99 %), sůl kamenná.

Výživové údaje na 100 g
Energie 976 kJ / 233 kcal
Tuky 18 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 4,6 g
Sacharidy 0,0 g
    z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 17,2 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,95 g

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.

Země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: