Popis
Vepřový guláš - 1 porce
Vepřová plec v paprikové omáčce na cibulovém základu je rovnocennou variantou klasického guláše. Stejně tak je k němu jako příloha nejlepší knedlík nebo chléb. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Vhodné pro Low Carb.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Vepřová plec (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, česnek, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 313 kJ / 75 kcal |
Tuky | 4,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,0 g |
Sacharidy | 1,7 g |
z toho cukry | 1,0 g |
Bílkoviny | 7,0 g |
Vláknina | 0,3 g |
Sůl | 0,85 g |
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.