Popis
protein z vlašských ořechů
Protein z vlašských ořechů je čistě rostlinný produkt, který obsahuje řadu živin, ale zejména jde o kvalitní zdroj bílkovin. Vegetariáni, vegani, i ti, kteří dbají na zdravý životní styl, rozhodně nešlápnou vedle, pokud pro doplnění bílkovin zvolí vlašský protein. Sportovci, fitness nadšenci a naturální kulturisté jej zase mohou využít pro budování svalů či regeneraci.
Protein je vhodný i při RAW stravování, neobsahuje lepek ani laktózu. Vlašský protein obsahuje ve 100g téměř 46g bílkovin. A možná víte, že vlašské ořechy patří mezi tučnější druhy ořechů. Ale tím, že při výrobě proteinu jsou ořechy odtučněny, obsahují tuků minimum. Při výrobě proteinu z vlašských ořechů nebyly použity žádné konzervanty, barviva ani jiné chemické látky. Nečekejte ani přidaná sladidla. Ořechy nejsou ani GMO.
Použití
Protein z vlašských ořechů můžete použít všude tam, kde si budete chtít dopřát typickou chuť vlašských ořechů. Ať už to bude do ovesné, pohankové nebo rýžové kaše v kombinaci třeba s ovocem a medem. A pokud rádi zdravě mlsáte, tak jistě oceníte možnost přidat tento protein místo části mouky do těsta na lívance, sušenky, koláče či jiné dobroty, které si tak získají vynikající oříškovou chuť.
Složení
Rozemletá a odtučněná jádra vlašských ořechů.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1672 kJ / 396 kcal |
Tuky | 10,57 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 10,01 g |
Sacharidy | 29,62 g |
z toho cukry | 7,9 g |
Bílkoviny | 45,74 g |
Sůl | 0 g |
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Druh mouky | Ořechová |
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.