Vločky ovesné celé BIO

 

Do polévky, pečiva, lívanečků i karbanátků, jídlo s bio ovesnými vločkami je naprostá klasa. BIO ovesné vločky jsou jednoduše skvělé a mají mnohostranné možnosti využití.

Bio, vegan, GMO

od 54 Kč / ks
od 48 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Vločky
Zvolte variantu
Vločky ovesné celé BIO Vital Country Množství: 500 g Momentálně nedostupné 54 Kč / ks
48 Kč bez DPH
Vločky ovesné celé BIO Vital Country Množství: 1000 g Momentálně nedostupné 99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
 

vločky ovesné BIO

Vločky jsou často základem jídelníčků u vzpěračů, kulturistů i dalších sportovců. A je to proto, že je to lehce stravitelná potravina, která obsahuje spoustu vlákniny, co vás na dlouho zasytí.

Ve vločkách najdete i větší množství bílkovin, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny i minerály. Vločky mají spíše neutrální chuť s jemným oříškovým nádechem. Vločky se dají jíst syrové, ale doporučuje se je před konzumací tepelně zpracovat.

Vločky ovesné celé BIO - z boku

použití bio ovesných vloček

Ovesné vločky se vám v kuchyni neztratí. Jsou vhodné na přípravu sladkých i slaných pokrmů. Na snídani z nich můžete udělat kaši, smíchat je s jogurtem nebo si připravit domácí müsli. Na svačinku si dejte ovocné smoothie a obohaťte ho o vlákninu pomocí vloček. Upečte si ovesné sušenky, muffiny i nepečené cukroví.

Příprava

Přelijte vroucí vodou a nechte odstát cca 1 minutu. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.

Složení

OVESNÉ vločky celé*

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1557 kJ / 370 kcal
Tuky 8,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g
Sacharidy 56,1 g
    z toho cukry 1,0 g
Bílkoviny 12,1 g
Sůl < 0,01 g

Skladování

Při teplotě do 22 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.

Tip: pokud ovesné vločky zkombinujete například s ořechy nebo tvarohem, docílíte tím snížením glykemického indexu pokrmu, což je pro zejména pro diabetiky dobrou zprávou.

Země původu

EU / Ukrajina (mimo EU)


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: