Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Worcestrová omáčka Šípková bez lepku 250ml

 

Worchestrová omáčka šípková v sobě kombinuje typickou jemně pálivou chuť s nádechem chutí šípků. Perfektní bezlepková omáčka k dochucení masa, zejména zvěřiny. Ale hodí se i na marinování, do omáček či salátů.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.4.2024
99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Vaření
 

Bezlepková worcestrová omáčka s šípky

Základem pro tuto worchesterovou omářku je sójová omáčka Tamari, vinný ocet a směs koření. Tamari omáčka vzniká fermentací sójových bobů a mořské soli, vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa, což je pasta ze sóji. Tamari je bezlepková, má výraznou chuť, je hustší a tmavší než používanější sójová omáčka Shoyu.

Z výčtu surovin je jasné, že půjde o omáčku s opravdu intenzivní chutí. Šípek pro změnu omáčce dodá sladkokyselou chuť typickou pro šípek. Worchestrová omáčka šípková neobsahuje lepek, žádné konzervanty, barviva ani glutamát.

použití

Kombinace Tamari omáčky s šípkem dělá z této směsi ideálního kandidáta na nakládání a ochucovaní mas. Zejména zvěřiny, červených mas, ale vynikající je i kombinace s vepřovým i králičím masem či uzeným jazykem. K dokonalosti s Worchestrovou omáčkou šípkovou můžete přivést samotnou šípkovou omáčkou. Ta bude neodolatelná díky páté ,,umami´´ chuti, kterou sójová omáčka Tamari obsahuje.

Složení

SÓJOVÁ omáčka Tamari, šípky 45%, vinný ocet, voda, cukr, sůl, směs koření.

Výživové údaje na 100 g
Energie 452 kJ / 108 kcal
Tuky 0,95 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,15 g
Sacharidy 29,18 g
    z toho cukry 23,12 g
Bílkoviny 3,76 g
Sůl 4,18 g

 

Vlastnosti Bez lepku
Alergen Sója

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: