Nenechte si proklouznout mezi prsty dopravu ZDARMA! Do výdejních míst PPL celý leden hradíme dopravu za Vás!
 

ŽIVINA BBQ omáčka Bourbon pálivá s medem 270 g

 

BBQ pikantní omáčka pozvedne chuťově vaši grilovačku. Pikantní je tak akorát, není to žádný hořák.

VEGAN, PALM, GMO

Dostupnost Momentálně nedostupné
109 Kč / ks
95 Kč bez DPH
Značka ŽIVINA
Kategorie Omáčky
Položka byla vyprodána...
 

BBQ OMÁČKA s medem

BBQ pikantní omáčka pozvedne chuťově vaši grilovačku. V Přerově jsme upekli zeleninu, přidali fermentovanou Gochujang pastu a povařili s Bourbon Whiskey. Možná se stane, že ji sníte dříve, než bude jídlo z grilu hotové.

Barbecue omáčku můžete také zapéct s nachos v troubě nebo ji nalít na talíř i mimo grilovačku. Pikantní je tak akorát, není to žádný hořák. 

Složení

Drcená rajčata (rajčata (70%), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová), med (12%), filtrovaná voda, Gochujang pasta 6,7% (fermentovaná rýže, glukózový sirup, pálivý paprikový prášek, voda, fermentovaná sójová pasta, pšeničný extrakt, sójové koření (voda, sůl, sójové boby, alkohol, kvasnicový extrakt, maltodextrin)), Bourbon whiskey (5,6%), rýžová mouka, ocet kvasný lihový, sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), směs koření (<0,6%), jedlá sůl, čerstvá citrónová šťáva, hořčice dijonská (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, kurkuma), chilli vločky Gochugaru (0,13%). 

Výživové údaje na 100 g
Energie 447 kJ / 105 kcal
Tuky 0,19 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,06 g
Sacharidy 20,0 g
    z toho cukry 5,0 g
Bílkoviny 1,8 g
Sůl 1,2 g

Skladování

Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.

upozornění

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a celeru.

Země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: