Popis
přírodní dýňový kečup
Nejen z rajčat, ale i z dýně jsme upekli kečup, který je ještě o něco zdravější. Pod našima rukama se dýně proměnily v lahodný 100% přírodní dýňový kečup, který jednoduše musíte ochutnat. Neurazí nás, když mu budete říkat domácí.
Je vhodný k restované zelenině, těstovinám a rýži, skvěle doplní chuť v omáčkách a dipech!

Použití
Do salátů, do polévek, 1-2 lžíce smíchat s vodou ráno na lačno.
Složení
Dýně Hokkaidó (60 %), rajčata (18 %), čerstvá rajčatová šťáva (6,5 %), cibule červená (6 %), třtinový cukr, bio agávový sirup, ocet kvasný lihový, sůl jedlá, česnek, čerstvá limetková šťáva, směs sušeného koření.
Tepelně zpracovaná zelenina. Pasterováno. Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 146 kJ / 35 kcal |
| Tuky | <0,5 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Sacharidy | 6,0 g |
| z toho cukry | 4,8 g |
| Bílkoviny | 0,9 g |
| Sůl | <0,5 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření skladujte v ledničce při teplotě 2-6°C a spotřebujte do 3 týdnů.
Země původu
Česká republika
| Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
