🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Moc času již nezbývá! Akce končí 30.6. ⏳
 

ŽIVINA Indonéské rendang kari 140 g

 

Indonéské rendang kari dodá Vašim jídlům jedinečnou chuť a vůni. Jeho příprava vám nezabere víc jak 15 minut. Je vhodné pro vegany a vegetariány. 

VEGAN, PALM, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
27.6.2024
149 Kč / ks
133 Kč bez DPH
   
Značka ŽIVINA
Kategorie Hotové omáčky
 

indonéské rendang kari

Indonéské rendang kari je autentická směs koření z Indonésie, která dodá vašim jídlům jedinečnou chuť a vůniRestovala se pomalinku několik hodin, aby byla krásně jemná. Je čistě rostlinného původu a je tedy vhodná pro vegany a vegetariány.

Příprava indonéského rendang kari vám nezabere víc jak 15 minut. Výsledkem je jídlo jako z restaurace, které si uvaříte doma za třetinovou cenu.

ŽIVINA Indonéské rendang kari 140 g

Rendang je slavnostní pokrm indonéské kuchyně. Skládá se z hovězího masa, které se nakrájí na kostky, a dusí se s kokosovým mlékem a touto kari pastou. Přípravou se trochu podobá českému guláši nebo třeba francouzskému Beef Bourguignon. Maso můžete jednoduše nahradit jakýmkoliv rostlinným proteinem.

Z této skleničky připravíte 6 - 10 porcí – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.

Složení

Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9%), voda, zázvor, citrónová tráva, galandal kořen, česnek, limetový list, koření (<2,4%). 

Výživové údaje na 100 g
Energie 1559 kJ / 377 kcal
Tuky 36,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 8,1 g
Sacharidy 12,0 g
    z toho cukry 3,7 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 0,7 g

Skladování

Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25°C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7°C a spotřebujte do 14 dnů.

Upozornění

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice. 

země původu

Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: